Gin, rosé en perzik… een hemelse combinatie gemengd in een cocktailglas. De keuze voor een Gin&Tonic of een rosé is altijd lastig, maar met deze cocktail hoef je die keuze niet meer te maken. Pas op voor het herhalingsgevaar…want zo lekker zijn ze!!

Daarnaast zijn ze super makkelijk te maken en smaken ze elke keer fantastisch. Je kunt er zelf natuurlijk ook allerlei eigen smaken aan toevoegen. Je hebt alleen een blender, gin en rosé nodig.

Benodigdheden(voor 2):
– 150ml Gordon’s White peach gin(als je die niet kunt vinden mag je ook de normale gin gebruiken)
– Halve fles van jouw favoriete rosé
– 25ml suikersiroop
– 10 aardbeien
– 1 blik perzikken
– 3 verse perzikken
– 2 ijsklontjes
Bereiding:
– Giet de gin en de rosé in een ijsblokjes vorm en leg dit 6 uur lang in de vriezer. De gin zal niet bevriezen maar maakt het wel super koud.
– Snij het groene gedeelte van de aardbeien af. Leg deze samen met de verse en de perzikken uit blik in de vriezer.
– Wanneer alles bevroren is stop je de rosé ijsblokjes en de gin in de blender. Vervolgens doe je het bevroren fruit er ook bij. Giet er 25ml suikersiroop bij, plus 2 ijsblokjes. Blend het geheel voor ongevoor 30 seconden totdat het een slushpuppy consistentie heeft.
– Giet in een koud gin glas en garneer met bevroren perzik partjes en een rozemarijn takje.